Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kihantolhatják a Ceausescu-házaspárt----megint egy kis kítérő.

2008.07.02

Kihantolhatják a Ceausescu-házaspárt

MTI2008. 07. 01., 11:52

eszközök:

Exhumáltathatják leszármazottaik az egykori román diktátor Nicolae Ceausescu és felesége sírját, miután egy bíróság úgy döntött, a védelmi minisztériumnak ki kell adnia a hivatalos papírokat arról, hol temették el az 1989-ben kivégzett vezetőket. A család arról szeretne megbizonyosodni, hogy valóban Ceausescuék nyugszanak a sírban.

Be kell bizonyítania a román védelmi minisztériumnak, hogy valóban abban a katonai temetőben hantolták el az 1989-ben kivégzett Nicolae Ceausescu egykori kommunista diktátort és nejét, ahol a köztudat szerint jelenleg nyugszik. Erről egy romániai bíróság határozott abban a perben, amit az egykori vezetők gyermekei indítottak a tárca ellen.

A keddi román sajtó ismerteti a bukaresti ítélőtábla jogerős döntését. Az elmarasztalja a román védelmi minisztériumot amiatt, hogy Ceausescuék leszármazottai számára nem igazolta hivatalos iratokkal, hol hantolták el a diktátor házaspárt. Ceausescu hozzátartozói ennek az iratnak a birtokában kérhetik a házaspár kihantolását a bukaresti temető vezetőségétől. Ők arról szeretnének meggyőződni, hogy valóban Ceausescuék nyugszanak a sírban.

A családot képviselő ügyvéd emlékeztetett, hogy korábban a bukaresti temetőket gondozó hivatal azzal az indoklással utasította el az exhumálásra vonatkozó kérésüket, hogy nincs a birtokában olyan irat, amely bizonyítaná, valóban Nicolae és Elena Ceausescu nyugszik a vitatott sírban.

A hozzátartozók abban reménykednek, hogy a minisztériumtól kapott igazolással a temetőket gondozó hivatal eleget tesz majd kérésüknek. A perben a védelmi tárca végig kitartott álláspontja mellett, miszerint a házaspár kivégzésben és temetésében a minisztérium nem vett részt, így nem rendelkezik semmilyen erre vonatkozó hivatalos irattal.

A rögtönítélő bíróság által 1989-ben kivégzett vezetők iránti népharag oly nagy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XEvil + XRumer crack

(Mashagaili, 2017.12.12 22:07)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"